Добредојдовте во
АС-СПЕЦИЈАЛ

Разгледај Повеќе

Ако барате оригинал
барајте во ас-специјал

Уште од самото создавање во 1989, Ас-Специјал, стана водечки претставник и снабудвач во сферата на трговијата. Ас-Специјал во својата палета на производи нуди висококвалитетни керамички и гранитни плочки со италијанско и шпанско потекло, италијанска санитарија, славини, галантерија, мебел за бањи, кади, кабини и спа базени за домашна и професионална употреба.

Услуги

Јас не дозволувам грешка при изборот на партнерот. Затоа секогаш им оставам предност на најдобрите и од нив го барам најдоброто. И ти во твојата работа направи како мене, избери го оној кој секогаш ти гарантира најдоброто во избирањето, технологијата, сервисирањето.

Квалитет

Ас-Специјал ви нуди високо квалитетна италијански и шпански производи и се што е потребно за вашата бања

Попуст

Робата на залиха може да се купи со попуст од 30%-50%, а најновите модели со попуст од 10%-20%

Достава

Обезбедена е бесплатна достава до вашиот дом со наше возило


Дизајн

Ас-Специјал ви нуди бесплатна изработка на проект на вашата бања во Domus 3D.

SE CERCATE L'ORIGINALE, CERCATE DA AS-SPECIJAL

Продукти

Каталози

KARAG

Каталог за купатила 2021

KARAG

Каталог за санитарија 2021

KARAG

Каталог за мебел 2019

MEDIDA

Каталог за плочки 2020

ACRILAN

Каталог за купатила 2018

JACUZZI

Каталог за спа центри 2020

JACUZZI

Каталог за купатила 2019

JACUZZI

Каталог за спа центри 2019

PORCELANA

Каталог за плочки 2021

RAIMONDI

Каталог за професионални машини и алат за сечење и лепење плочки 2021

RAGNO

Избери потполна сигурност во Ас-Специјал, затоа што твојот избор вреди

Проекти

Наши Партнери

Сакате посебен дизајн за вашето купатило? Контактирајте не и ние ке ви го овозможиме најдоброто

Контакт

Адреса

Борис Кидрич 38,
Гевгелија 1480

Телефон

+389 34 214 900 +389 70 218 181
+389 70 346 661 +389 78 211 841

E-mail

as-specijal@t-home.mk

Работни Часови

Понеделник-Петок: 08:00 - 20:00
Сабота: 08:00 - 15:00